2015年6月7日 星期日

懶人瘦身妙法 ღ邊沖邊瘦ღ Collistar 塑身磨砂泥

BeautySearch 的正職,係個好普通的 OL,同大部分 OL 一樣,返工的九成時間都係坐响位度,年齡漸漸增長,生陳代謝減慢,加上BeautySearch 是個大懶人,除左間中同狗仔散步外,基本上,零運動量... 最大件事係,BeautySearch 是個饞嘴之人,尤其心情欠佳時,BeautySearch 更會以尋找美食來撫平心靈!種種原因下BeautySearch 的身型與年齡齊齊天天增長呢!

pic 早前收到 iTrial 嘅「Collistar Reshaping Mud-Scrub 塑身磨砂泥」,好開心呢 ~ 絕對係懶人佳音!

pic 牙膏裝設計,沖涼時使用亦非常方便!有成 350g,而且一星期使用 1-2次,相信都足夠今個夏天使用。

pic 這泥土內,蘊含:意大利Salsomaggiore溫泉療效水、咖啡因、海藻、海鹽、浮石、橙、迷迭香、白石里香精油等。塑身同時舒緩放鬆心情。

pic 淋浴前,於乾爽肌膚的位置按摩,然後待 3分鐘後,便可用溫水沖洗乾淨,非常方便!

pic 推開時,還感到有幼細的磨砂粒子,質地好soft,唔傷肌膚,卻又有去角質度之效。而且,還會感到「涼浸浸」的感覺,肌膚緊致度即時提升。

pic 用左幾次,肌膚變得淨白、細滑,而且,大脾仲瘦左小小添。希望用多一段時間,成效會更明顯啦!





…。…。…。…。…。…。…。


Welcome to my Beauty World

 


歡迎邀稿合作試用出席活動

 

免責聲明
是次試用的產品由贊助機構提供, 本文章所發表的內容純屬個人意見及分享, 並不代表該品牌的言論及立場。因此, 如需協助或希望獲得更多有關產品資訊, 請直接聯絡該品牌查詢或和尋求相關專業意見。如從而引起任何損失或法律糾紛, 本人概不負責。


沒有留言:

張貼留言

要白? 就要日與晚 ヾ♡ Lancôme 全方位瞬白亮肌美白

這幾天,天氣熱得令人快要溶化!雖然六月還未到,卻每日三十多度高溫,可見今年的盛熱早已偷步前來。 在炎熱的 天氣裡 ,猛烈的陽光天天高掛,紫外線的侵害,再加上空氣污染問題,令肌膚面臨提早衰老,試問又怎可保得住白滑嫩肌?相信, 追求白淨的女生 , 定必被猛烈的陽光嚇怕! 剛...