2015年8月2日 星期日

【Event】D3 Gallery Party Dress Fashion Parade

每年換季前後,BeautySearch 都非常忙碌,因為,我要到處尋找最新的時裝資訊,又要到處尋找適合自的Fashion,最重要的是,處理家中不合時的衣物,真的忙透了。

夏天已不知不覺踏入盛夏了,而你又喜歡什麼穿搭?


早前,西九龍中心攪左一個D3 Gallery Party Dress Fashion Parade活動,介紹左唔少今季大熱的one piece party dress,部份平時著靚靚出街都非常適合,不如今次就等BeautySearch 化身成時裝小記,同大家介紹下當日的情況啦!
 


 

活動在726日下午2時展開,我地一行十數人,來到西九龍中心7/FD3 Gallery,同多位 model齊齊揀配飾,不家想知今年的潮人飾物?就要留心model Mix & Match 喔!
 
Model 展示和介紹D3 Gallery兩個 品牌:

‧ Necessary Objects
‧ Christine Lam


 
接著,我地分別去左西九龍中心5/F7/F mini stage,讓場內顧客可以一睹 model們的時尚妝扮。



 
之後,我們返回一樓大堂,正式展開D3 Gallery Party Dress Fashion Paradefashion walk

鍾意著one piece 裙嘅你,係咪發現大開眼界呢?


 
依家 D3 Gallery 做緊季度大減價,低至1折,有興趣?千祈唔好錯過!
 

日期:2015726 (星期日)
時間:下午2
地點:一樓大堂, 5/F, 7/F



Welcome to my Beauty World
歡迎邀稿合作試用出席活動


沒有留言:

張貼留言

吃得健康 ~ 翡翠拉麵小籠包「養生滋補」餐

香港雖然不是一個寵物友善的城市,幸好,寵物友善的地方越來越多,寵物友善餐廳、酒店、商場,以及寵物公園日漸增多,友人剛剛搬入啟德,最近發現啟德的 AIRSIDE,也是一所寵物友善商場。  早前,探望朋友之餘,亦順道體驗一下這所新商場,結果,真的遇上不少可愛小狗呢!晚飯時,我們亦選擇...